تسمه بسته بندی و استرچ تسمه بسته بندی و استرچ .

تسمه بسته بندی و استرچ

ظروف پلی پروپیلن بهترین گزینه برای غذاهای داغ است

پلی پروپیلن که با نام اختصاری  PP شناخته می‌شود، یکی از اصلی‌ترین و پرمصرف‌ترین پلیمرهای دنیا است که برای نخستن بار در دهه 1950 در مقیاس آزمایشگاهی تولید شد. این پلیمر، بزرگترین مصرف‌کننده پروپیلن است که ابتدا از طریق پلیمریزاسیون به روش زیگلر-ناتا و با سختار n(CH2CH(CH3)--) تولید و در سال 1954 تولید آن به صورت صنعتی آغاز شد. از ابتدای تولید این پلیمر، برآورد شد که هزینه تولید پلی پروپیلن یا همان PP از پلی اتیلن یا PE کمتر است.

 


موارد مصرف پلی پروپیلن کدام است؟

در صنعت ساخت خودرو 

در ساخت پنل درب‌ها

 تزئینات داخلی اتومبیل، پروانه‌ها، کفپوش خودرو، جعبه باطری و ...

تولید نی‌های نوشابه

تولید اسباب‌بازی

تولید فیلم و ورق

تولید فیلم‌های بسته‌بندی مواد غذایی

تولید تک رشته‌ها و الیاف‌ها

ساخت موکت، طناب، گونی و...

کاربرد آن در قالب گیری دمشی و تزریقی

تولید تجهیزات آزمایشگاهی و پزشکی

ساخت لوله و کاربردهای صنعتی و ساختمانی

تولید ظرف و ظروف آشپزخانه پلی پروپیلن

تولید تسمه پلاستیکیpp

 


ظروف "پلی پروپیلن" بهترین گزینه برای غذاهای داغ است

 

 

همانطور که می دانید کیسه‌های نایلونی خرید سمی‌اند و بازیافت‌شان سخت است.

توجه به اعداد و ارقامی که ته ظروف حک شده است، می‌تواند در انتخاب ظروف یکبار مصرف به شما کمک کند.

مهندس رویا یدالهی کارشناس بهداشت محیط در گفتگو با ایمنا با اشاره به اینکه این سالهای اخیر بسیاری از شهروندان در چگونگی شناسایی ظروف یکبار مصرف و پلاستیکی دچار سردرگمی هستند؛ عنوان کرد: توجه به اعداد و ارقامی که ته ظروف حک شده است، می‌تواند در انتخاب ظروف یکبار مصرف به شما کمک کند.

جنس PETE یا PET برای استفاده مجدد مناسب نیست

وی علامت PETE یا PET را علامت روی بطری‌های آب معدنی که نسبتا بی‌خطرند؛ ذکر کرد و افزود: بدلیل متخلخل بودن آن امکان نفوذ باکتری‌ها به درون بطری وجود دارد از این رو بهتر است از استفاده مجدد آنها خودداری شود و به زباله‌های خشک بسپاریدشان.

جنس HDPE یا پلی اتیلن متراکم برای بازیافت ظروف مناسبی هستند

این کارشناس بهداشت محیط با اشاره به HDPE یا پلی اتیلن متراکم که نشان‌دهنده پلاستیک بی‌خطر و کدر رنگ است؛ بیان داشت: ظروف مایع ظرفشویی و سایر مواد شستشو از این قبیل پلاستیک‌ها هستند و برای بازیافت ظروف مناسبی هستند.

پلاستیک PVC هرگز نباید نزدیک حرارت در هنگام پخت غذا شوند

PVC از دیگر علاماتی است که وی با ذکر آن؛ اظهار کرد: معمولا لوله‌ها از این جنس هستند و همچنین مواد اولیه پلاستیک‌هایی که روی ظروف غذا می‌کشند و بطری‌های روغن مایع که این گونه از پلاستیک به هیچ وجه نباید نزدیک حرارت در هنگام پخت غذا شوند چراکه گرما باعث آزاد شدن مواد شیمیایی درون PVC شده و به درون مواد غذایی در حال پخت نفوذ می‌کند که باعث اختلالات هورمونی می‌شوند.

وی تاکید کرد: تا جایی که می‌توانید از استفاده‌ ظروف با این جنس خودداری کنید و هرگز مواد را با پلاستیک رویش در مایکروویو نگذارید و بدانید که این PVC‌ها بدقلقند و به راحتی بازیافت نمی‌شوند.

جنس LDPE یا پلی‌اتیلن با تراکم کم غیر قابل بازیافتند

رویا یداللهی با بیان اینکه LDPE یا پلی‌اتیلن با تراکم کم همان کیسه‌های نایلونی خرید هستند؛ تصریح کرد: این کیسه‌ها بی‌خطرند اما متاسفانه معمولا غیر قابل بازیافت می‌باشند.

جنس PP یا پلی پروپیلن مناسب برای غذاهای داغند

وی PP یا پلی پروپیلن را علامت حک شده بر ظرف ماست و ظروف مشابه که دهانه گشادی دارند؛ عنوان کرد و افزود: همچنین نی نوشیدنی‌ها که معمولا بی‌خطرند و به راحتی بازیافت می‌شوند، از این دسته‌اند و توصیه بر استفاده از ظروف pp برای غذاهای داغ می‌شود.

در جنس PS یا پلی استیرن‌ها مواد سمی بالقوه وجود دارد

این کارشناس بهداشت محیط PS یا پلی استیرن‌ها را از دیگر علامات عنوان شده بر ظروف یکبار مصرف ذکر کرد و گفت: در این ظروف مواد سمی بالقوه وجود دارد بویژه هنگام گرم شدن بنابراین تا جایی که می‌شود از این ظروف استفاده نکنید ضمن اینکه باید بدانید بیشتر مواقع غیر قابل بازیافتند.

جنسی که باید آخرین گزینه‌تان باشد

وی با اشاره به سایر علامات که از کیس کامپیوتر و iPod گرفته تا ظروف غذاست؛ بیان داشت: استفاده از این جنس پلاستیک بویژه برای غذا همیشه آخرین گزینه‌تان باشد چرا که معمولا غیر قابل بازیافت است.

یداللهی تصریح کرد: بدترین‌ها همان کیسه نایلونی خرید و ظروف یکبارمصرف بودند که هم سمی‌اند و هم بازیافتشان سخت است با این وجود این بدترین‌ها بدبختانه در شمار بیشترین‌ها هم هستند.

منبع : ایمنا


برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۵ شهریور ۱۴۰۲ساعت: ۱۱:۱۶:۲۱ توسط:رهام نعمتی موضوع: نظرات (0)