بک لینک -

وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت بازی انفجار
سایت enfejar
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
sibbet90
سایت بازی انفجار
پوکر آنلاین
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
بازی انفجار
سایت بازی انفجار

 تسمه بسته بندی و استرچ تسمه بسته بندی و استرچ .

تسمه بسته بندی و استرچ

مراحل تولید کاغذ

فرایند تولید کاغذ از این قرار است:

الیاف سلولزی را در آب می‌گذارند تا رطوبت را جذب کنند و متورم و نرم شوند؛ بعد آنها را روی یک شبکه سیمی ظریف پهن می‌کنند تا آب موجود در الیاف گرفته شود و رشته‌های مرطوب بر سطح شبکه فرو نشینند و یک تخته شوند. الیاف با از دست دادن آب به هم نزدیک می‌شوند و در نقاطی که الیاف روی هم قرار می‌گیرند نوعی اتصال شیمیایی از نوع هیدروژنی شکل می‌گیرد و آنها را به هم متصل می‌کند.

 

این ارتباط و خود اتصالی، کلید اصلی تولید یک برگ کاغذ چسبنده و سخت و محکم است. در این حالت به هیچ گونه چسب اضافی نیاز نیست و کاغذ پس از خارج شدن آب از الیاف سلولزی و خشک شدن آنها ساخته می‌شود.
کاغذ در جهان غرب و قبل از به‌ وجود آمدن ماشین‌های کاغذسازی در نیمه اول قرن نوزدهم، از الیاف پنبه یا کتان ــ عمدتآ از پوشاک کهنه و دورریز ــ تهیه می‌شد. امروزه، حداقل ۷۰ درصد کاغذ تولیدی در جهان از مشتقات الیاف چوب، و ۳۰ درصد بقیه نیز از الیاف گیاهی نظیر باگاس (تفاله نیشکر)، کاه، و نی تولید می‌شود.

 

هنوز انواع خاصی از کاغذ از برخی الیاف گیاهی نظیر پنبه، کتان، و کنف ساخته می‌شود. از این کاغذها برای تهیه اسکناس، کارهای هنری، کارهای چاپی اعلا، آثاری که باید محافظت و نگهداری شوند، و برای تعمیر و بازسازی کتاب‌های قدیمی نفیس آسیب دیده استفاده می‌شود.
آماده‌سازی الیاف در صنعت کاغذسازی. نخستین مرحله در تهیه کاغذ، جداسازی الیاف از بستر اصلی آنها در چوب است. این فرایند را خمیر کردن می‌گویند که دو روش عمده دارد:


۱- خمیرکردن مکانیکی، که در آن برای خرد کردن چوب و بیرون آوردن ذرات الیاف از درون آن از عملیات سخت مکانیکی استفاده می‌شود.
۲- خمیر کردن شیمیایی، که در آن تراشه‌های چوب با به‌کارگیری گرما و فشار تحت تأثیر ترکیبات شیمیایی قرار می‌گیرند. محصولی که از روش شیمیایی به‌دست می‌آید کمتر از محصول روش مکانیکی است، ولی الیاف حاصله آسیب‌ناپذیرتر هستند و می‌توان از آن کاغذ بسیار محکم‌تری تولید کرد. هم‌اکنون فرایندهایی در کاغذسازی وجود دارد که از خصوصیات هر دو روش بهره می‌گیرند. اگر کاغذ سفید مورد نظر باشد، عملیات شست‌وشو (سفید کردن) نیز باید در فرایند ساخت منظور شود.

 

یک وجه اصلی صنعت کاغذسازی، فرایندی است که در آن الیاف معلق در آب تحت عمل پرداخت مکانیکی شدید قرار گیرند. عمل کوبیدن یا تصفیه، بر خصوصیات مکانیکی کاغذ اثر دارد. برای مثال افزایش پرداخت، موجب افزایش استحکام چگالی ظاهری الیاف است و اثر مستقیم آن بر روی الیاف، ایجاد انعطاف پذیری بیشتر آنهاست که موجب می‌شود الیاف بر روی یکدیگر خوابیده و سطح تماس بیشتری به‌وجود آید. به این ترتیب، اتصال بین الیاف تقویت می‌شود. البته این فرایند بسیار پیچیده است.

 

اجزای غیرالیافی کاغذ:

در تولید کاغذهایی که از آنها برای چاپ یا نوشتن استفاده می‌شود، نوعی ماده پُر کننده به‌کار می‌رود. استفاده از این ماده نتایج بسیاری دارد مانند افزایش میزان ماتی، صافی، و یکنواختی کاغذ. مواد پرکننده رایج، چینی و گچ (کربنات کلسیم) است.

 

سهم مواد پرکننده در کاغذ می‌تواند زیاد و بین۲۵ تا ۳۰ درصد وزن کاغذ را تشکیل دهد.اغلب کاغذها به‌منظور کنترل واکنش آنها با آب و سایر سیالات، با روش‌های مختلفی تحت عملیات اصلاحی قرار می‌گیرند. کاغذی که فقط از الیاف سلولزی ساخته می‌شود آب را با سهولت بسیار زیاد جذب می‌کند. چنین کاغذهایی برای نوشتن با قلم و یا جوهر مناسب نیستند. به‌علاوه، در بسیاری از مصارف تجاری لازم است کاغذ به رطوبت مقاوم باشد. فرایند مقاوم کردن کاغذ به آب را «آهارزنی» می‌گویند.


آهار زنی داخلی
چنانکه معروف است، فراوان به‌کار می‌رود. این فرایند مستلزم افزودن مواد آهاری به ماده حاوی ذرات الیاف قبل از شکل گرفتن کاغذ است. ماده متداول یک نوع رزین چوبی است که با سولفات آلومینیوم تقویت شده است و کاغذسازان آن را زاج سبز می‌نامند.

 

زاج سبز، رزین را روی سطح الیاف تثبیت می‌کند. متأسفانه نتیجه فرایند آهارزنی، به‌علت استفاده از زاج سبز، اسیدی شدن کاغذ است. این حالت اسیدی در کاغذ باقی می‌ماند و علت اصلی افت تدریجی مقاومت کاغذ همین است. در سال‌های اخیر، روش‌های اقتصادی آهارزنی داخلی با مواد خنثی یا قلیایی رواج یافته است که تا حد زیادی می‌تواند از فرسودگی جلوگیری کند.

 

آهارزنی داخلی با آهارزنی سطحی و شست‌وشویی که شامل اصلاح کاغذ با نشاسته یا ژلاتین و یا مواد مشابه است، کاملا تفاوت دارد.
در صنعت به کاغذ مواد دیگری، البته به مقدار بسیار کم، می‌افزایند تا به آن ویژگی خاص بدهند، مثلا آن را در برابر رطوبت مقاوم کند یا بر شفافیت آن بیفزایند و رنگ و سایه آن را تنظیم کنند.


پوشش و پرداخت سطح کاغذ

مواد پوششی عمل‌آور سطح کاغذ، اجزای مهم غیرالیافی کاغذ را تشکیل می‌دهد. یکی از این نمونه‌ها کاغذهای براق مورد استفاده در مجله‌ها هستند که گاه برای کتاب‌ها نیز به‌کار می‌روند. پوشش‌ها معمولا پایه رنگ‌دانه‌های معدنی پودری از نوع رس و کربنات کلسیم دارند و نباید با پرکننده‌ها اشتباه شوند. نتیجه این عمل تولید کاغذ بسیار مطلوب و خوش چاپ است.


ویژگی‌های کاغذ
کاغذ وقتی می‌تواند انتظاری را که از آن می‌رود برآورد که ویژگی‌های آن اندازه‌گیری و کنترل شوند. برای کاغذ مطلوب سه ویژگی مهم وجود دارد:
۱- خصوصیات ماده سازنده کاغذ: نظیر مقاومت، وزن (جرم در واحد سطح)، و چگالی ظاهری
۲-خصوصیات مربوط به سطح کاغذ: نظیر صافی که نقش اصلی و کلیدی را در فرایند تبدیل نظیر چاپ دارند.
۳-خصوصیات بصری :که عمدتآ رنگ، شفافیت، و ماتی هستند.

 

کاغذی که برای کتاب مورد استفاده قرار می‌گیرد باید به حد کافی محکم بوده و رنگ و شفافیت آن پذیرفتنی باشد. از دیدگاه حفاظت و نگهداری، یکی از مسائل عمده، فرسودگی در گذر زمان است. تغییر رنگ در اثر فرسودگی نیز مهم است، ولی اهمیت آن به نوع کاری که قرار است کاغذ انجام دهد ارتباط دارد؛ برای مثال رنگ در کتاب‌های هنری خیلی اهمیت دارد.


روش اصولی مطالعه خصوصیات مکانیکی کاغذ، منحنی بار کشیدگی است. فشار در نقطه پارگی، بیانگر مقاومت کششی کاغذ مورد آزمایش است؛ در حالی که کشیدگی در محل پارگی وسیله‌ای برای اندازه‌گیری مقاومت یا توانایی جذب انرژی قبل از پارگی است.
برای سنجش خصوصیات مکانیکی کاغذ، آزمایش‌های متعدد دیگری وجود دارد که تعدادی از آنها بر اساس شبیه‌سازی و قدرت ایستادگی کاغذ در مقابل نیرو انجام شده است.

 

در این زمینه به موارد زیر می‌توان اشاره کرد:
- مقاومت نسبت به پارگی، که با انرژی مورد نیاز برای انتشار پارگی در نمونه کاغذی که در آن شکافی ایجاد شده است اندازه‌گیری می‌شود.
- مقاومت در برابر سوراخ شدن (نیروی مورد نیاز برای ایجاد یک سوراخ در میان کاغذ با استفاده از یک دیافراگم لاستیکی مقاوم ایجاد می‌شود).


- پایداری در مقابل تا شدن، این خاصیت را به این ترتیب اندازه می‌گیرند که یک باریکه کاغذ را بارها به داخل و خارج تا می‌کنند تا پاره شود. همان‌طور که قبلا اشاره شد علاوه بر خصوصیات مکانیکی، برای کسانی که به کاغذ به‌عنوان محمل اطلاعات می‌نگرند، رنگ بیشتر از هر چیز دیگری مورد توجه است.


رنگ‌رفتگی و تبدیل رنگ کاغذ به قهوه‌ای متمایل به زرد در تماس با نور و روشنایی، رایج‌ترین مسئله است و از موارد آشنا در کتاب‌های جلد کاغذی قدیمی و به خصوص لبه برگ‌های آنهاست. عامل اصلی در رنگ‌رفتگی وجود یا عدم لیگنین است، زیرا کاغذهایی که دارای این ماده هستند در مقابل نور و روشنایی به سرعت زرد می‌شوند.

به طور خلاصه مراحل تولید و تهیه کاغذ به شرح ذیل است:

۱- تبدیل چوب به قطعات ریز
۲- پختن چوب و تولید خمیر کاغذ
۳- شستشوی خمیر کاغذ
۴- کلر زنی و رنگ زدایی
۵- خشک کردن خمیر کاغذ
۶- پرس کردن، برش زدن و بسته بندی کاغذ با تسمه بسته بندی 

منبع:بیتوته

 

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۷ شهریور ۱۴۰۲ساعت: ۱۰:۳۰:۵۵ توسط:رهام نعمتی موضوع: نظرات (0)

صنایع به بند یزد، تولید کننده محصولات بسته بندی

بسته بندی در بازارهای رقابتی، یکی از محورهای متمایز و ایمن‌سازی محصولات محسوب می‌شود. شرکت‌های موفق بر اساس جایگاه خود در بازار، در خصوص روش بسته بندی محصولات تصمیم‌گیری می‌کنند.
به بند یزد یک کسب‌وکار خانوادگی است که بیش از سه دهه فعالیت و تمرکز خود را به محصولات و ماشین‌آلات بسته بندی اختصاص داده است.
عشق و اعتقاد عمیق بنیان‌گذاران به صنعت بسته بندی، سبب شده است که با تلاشی پیوسته و سخت‌کوشانه در راستای ارائه‌ی راه حل‌های نوآورانه برای پاسخ به نیازهای مشتریان، به رهبر و مرجعی نوآور در صنعت بسته بندی تبدیل شود.

·        شرح مختصری بر فعالیت‌های اصلی سازمان

·        ارائه‌ی مشاوره در طول فرآیند درخواست تا تحقق نیاز مشتری و رفع مشکلات و تعمیرات

·        انجام تست‌های بسته بندی با ماشین‌آلات در محل مورد نظر مشتری

·        پشتیبانی با استفاده از تخصص‌های درون و برون‌سازمانی

·        اجرای راهکارهای اتوماسیون جهت بسته بندی کالا بر روی خطوط تولید

 

برندهای صادراتی

تولید محصولاتی تحت برندهای با کیفیت بالا (High Quality) با رویکرد صادرات بر اساس استانداردهای اروپایی

 

کیواسترپ (QStrap): تسمه های پلی‌پروپیلن

کیواسترچ (QStretch): فیلم استرچ پلی اتیلن

کیوپت (QPET): تسمه‌های پلی اتیلن ترفتالات

ارائه دهنده‌ی دستگاه‌های بسته بندی

نماینده‌ی انحصاری شرکت Compack کانادا

نماینده‌ی انحصاری شرکت Messersi ایتالیا

نماینده‌ی انحصاری شرکت Siebeck آلمان

نماینده‌ی انحصاری شرکت Saizar اسپانیا

نماینده‌ی انحصاری شرکت Jia-In-Industry تایوان- تحت برند Joinpack

نماینده‌ی انحصاری شرکت Pantech International تایوان- تحت برند Zapak

 

 

ارائه‌ی خدمات تخصصی
شرکت اطمینان گستر از مجموعه صنایع بسته بندی به بند یزد جهت ارائه‌ی خدمات مربوط به دستگاه‌های بسته بندی به صورت تخصصی، انجام تعمیرات و ارائه‌ی قطعات یدکی اصل به صورت مستقل فعالیت دارد.

خدمات قبل از فروش
·        بازدید از سایت مشتری و برگزاری جلسات اثربخش جهت تهیه گزارش شناخت و در صورت نیاز نمایش نحوه کار با دستگاه‌های بسته بندی در سایت مشتری

· پیشنهاد راهکار بسته بندی متناسب با نیازهای مشتری

·پیش‌بینی زیرساخت‌های مدیریت بهره‌وری و هزینه با رویکرد کاهش هزینه و ایجاد تسهیلات جهت واحد بهره‌بردار با در نظر گرفتن منابع انسانی مورد نیاز

·پیشنهاد راهکار بسته بندی متناسب با نیازهای مشتری

·استقرار و نصب و راه‌اندازی انواع دستگاه تسمه کش و استرچ رپر

خدمات حین فروش
·همکاری در زمان استقرار به شکل منظم و برنامه‌ریزی شده

· عملیاتی ساختن و بهره‌برداری از دستگاه مورد نظر

·        نصب و آموزش کاربری دستگاه مورد نظر به منابع انسانی بهره‌بردار

خدمات پس از فروش
·        پاسخگویی به هنگام و تخصصی به سوالات مشتریان محترم

·        ارائه‌ی مشاوره‌ها‌ی اثربخش جهت بهبود و توسعه هم‌راستا با استراتژی سازمان شما

·        در این راستا ارائه‌ی گارانتی طبق قوانین و شرایط سازنده، بازدید دوره‌ای در زمان گارانتی، انجام سرویس و تعمیر و تامین قطعات یدکی به مدت 10 سال از تعهدات این بخش می‌باشد.

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ شهریور ۱۴۰۲ساعت: ۱۱:۱۰:۱۶ توسط:رهام نعمتی موضوع: نظرات (0)

ظروف پلی پروپیلن بهترین گزینه برای غذاهای داغ است

پلی پروپیلن که با نام اختصاری  PP شناخته می‌شود، یکی از اصلی‌ترین و پرمصرف‌ترین پلیمرهای دنیا است که برای نخستن بار در دهه 1950 در مقیاس آزمایشگاهی تولید شد. این پلیمر، بزرگترین مصرف‌کننده پروپیلن است که ابتدا از طریق پلیمریزاسیون به روش زیگلر-ناتا و با سختار n(CH2CH(CH3)--) تولید و در سال 1954 تولید آن به صورت صنعتی آغاز شد. از ابتدای تولید این پلیمر، برآورد شد که هزینه تولید پلی پروپیلن یا همان PP از پلی اتیلن یا PE کمتر است.

 


موارد مصرف پلی پروپیلن کدام است؟

در صنعت ساخت خودرو 

در ساخت پنل درب‌ها

 تزئینات داخلی اتومبیل، پروانه‌ها، کفپوش خودرو، جعبه باطری و ...

تولید نی‌های نوشابه

تولید اسباب‌بازی

تولید فیلم و ورق

تولید فیلم‌های بسته‌بندی مواد غذایی

تولید تک رشته‌ها و الیاف‌ها

ساخت موکت، طناب، گونی و...

کاربرد آن در قالب گیری دمشی و تزریقی

تولید تجهیزات آزمایشگاهی و پزشکی

ساخت لوله و کاربردهای صنعتی و ساختمانی

تولید ظرف و ظروف آشپزخانه پلی پروپیلن

تولید تسمه پلاستیکیpp

 


ظروف "پلی پروپیلن" بهترین گزینه برای غذاهای داغ است

 

 

همانطور که می دانید کیسه‌های نایلونی خرید سمی‌اند و بازیافت‌شان سخت است.

توجه به اعداد و ارقامی که ته ظروف حک شده است، می‌تواند در انتخاب ظروف یکبار مصرف به شما کمک کند.

مهندس رویا یدالهی کارشناس بهداشت محیط در گفتگو با ایمنا با اشاره به اینکه این سالهای اخیر بسیاری از شهروندان در چگونگی شناسایی ظروف یکبار مصرف و پلاستیکی دچار سردرگمی هستند؛ عنوان کرد: توجه به اعداد و ارقامی که ته ظروف حک شده است، می‌تواند در انتخاب ظروف یکبار مصرف به شما کمک کند.

جنس PETE یا PET برای استفاده مجدد مناسب نیست

وی علامت PETE یا PET را علامت روی بطری‌های آب معدنی که نسبتا بی‌خطرند؛ ذکر کرد و افزود: بدلیل متخلخل بودن آن امکان نفوذ باکتری‌ها به درون بطری وجود دارد از این رو بهتر است از استفاده مجدد آنها خودداری شود و به زباله‌های خشک بسپاریدشان.

جنس HDPE یا پلی اتیلن متراکم برای بازیافت ظروف مناسبی هستند

این کارشناس بهداشت محیط با اشاره به HDPE یا پلی اتیلن متراکم که نشان‌دهنده پلاستیک بی‌خطر و کدر رنگ است؛ بیان داشت: ظروف مایع ظرفشویی و سایر مواد شستشو از این قبیل پلاستیک‌ها هستند و برای بازیافت ظروف مناسبی هستند.

پلاستیک PVC هرگز نباید نزدیک حرارت در هنگام پخت غذا شوند

PVC از دیگر علاماتی است که وی با ذکر آن؛ اظهار کرد: معمولا لوله‌ها از این جنس هستند و همچنین مواد اولیه پلاستیک‌هایی که روی ظروف غذا می‌کشند و بطری‌های روغن مایع که این گونه از پلاستیک به هیچ وجه نباید نزدیک حرارت در هنگام پخت غذا شوند چراکه گرما باعث آزاد شدن مواد شیمیایی درون PVC شده و به درون مواد غذایی در حال پخت نفوذ می‌کند که باعث اختلالات هورمونی می‌شوند.

وی تاکید کرد: تا جایی که می‌توانید از استفاده‌ ظروف با این جنس خودداری کنید و هرگز مواد را با پلاستیک رویش در مایکروویو نگذارید و بدانید که این PVC‌ها بدقلقند و به راحتی بازیافت نمی‌شوند.

جنس LDPE یا پلی‌اتیلن با تراکم کم غیر قابل بازیافتند

رویا یداللهی با بیان اینکه LDPE یا پلی‌اتیلن با تراکم کم همان کیسه‌های نایلونی خرید هستند؛ تصریح کرد: این کیسه‌ها بی‌خطرند اما متاسفانه معمولا غیر قابل بازیافت می‌باشند.

جنس PP یا پلی پروپیلن مناسب برای غذاهای داغند

وی PP یا پلی پروپیلن را علامت حک شده بر ظرف ماست و ظروف مشابه که دهانه گشادی دارند؛ عنوان کرد و افزود: همچنین نی نوشیدنی‌ها که معمولا بی‌خطرند و به راحتی بازیافت می‌شوند، از این دسته‌اند و توصیه بر استفاده از ظروف pp برای غذاهای داغ می‌شود.

در جنس PS یا پلی استیرن‌ها مواد سمی بالقوه وجود دارد

این کارشناس بهداشت محیط PS یا پلی استیرن‌ها را از دیگر علامات عنوان شده بر ظروف یکبار مصرف ذکر کرد و گفت: در این ظروف مواد سمی بالقوه وجود دارد بویژه هنگام گرم شدن بنابراین تا جایی که می‌شود از این ظروف استفاده نکنید ضمن اینکه باید بدانید بیشتر مواقع غیر قابل بازیافتند.

جنسی که باید آخرین گزینه‌تان باشد

وی با اشاره به سایر علامات که از کیس کامپیوتر و iPod گرفته تا ظروف غذاست؛ بیان داشت: استفاده از این جنس پلاستیک بویژه برای غذا همیشه آخرین گزینه‌تان باشد چرا که معمولا غیر قابل بازیافت است.

یداللهی تصریح کرد: بدترین‌ها همان کیسه نایلونی خرید و ظروف یکبارمصرف بودند که هم سمی‌اند و هم بازیافتشان سخت است با این وجود این بدترین‌ها بدبختانه در شمار بیشترین‌ها هم هستند.

منبع : ایمنا


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۵ شهریور ۱۴۰۲ساعت: ۱۱:۱۶:۲۱ توسط:رهام نعمتی موضوع: نظرات (0)